Υπηρεσίες

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Με ένα τηλεφώνημα φέρνουμε άμεσα τη φιάλη υγραερίου που χρειάζεστε στο χώρο σας  για να είστε πάντοτε ξένοιαστοι. Τα έμπειρα στελέχη μας παραδίδουν και συνδέουν οποιονδήποτε τύπο φιάλης επιθυμείτε σε οικιακές και επαγγελματικές συσκευές υπεύθυνα και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για την τοποθέτηση. Και επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η συνεχής παροχή υγραερίου για τη θέρμανση και το μαγείρεμα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας εγγυόμαστε ταχύτητα και ασφάλεια χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε τη παράδοση χύμα υγραερίου κατά παραγγελία στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για συνεχή τροφοδοσία υγραερίου και μείνετε ξένοιαστοι ότι η οικογένεια σας θα απολαμβάνει τη θέρμανση που χρειάζεται πάντα με ασφάλεια και οικονομία.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΟΜΠΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Θέλετε οι πελάτες σας να απολαμβάνουν τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του επαγγελματικού σας χώρουχωρίς να επιβαρυνθείτε την αγορά σόμπας ή θερμάστρας εξωτερικού χώρου; Σας προβληματίζει το κόστος της συντήρησης και η αποθήκευση της σόμπας στο τέλος της χειμερινής σεζόν; Εμείς σας προσφέρουμε άμεσα λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησης σας, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήματα! Με ένα τηλεφώνημα παραδίδουμε και τοποθετούμε σόμπες ή θερμάστρες υψηλής αισθητικής και ποιότητας στον επαγγελματικό σας χώρο με δανειοχρησία ή αναλαμβάνουμε την αποθήκευση των συσκευών υπεύθυνα και αξιόπιστα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ &SERVICE

Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη! Απευθυνθείτε σε εμάς για αποκατάσταση βλάβης σε οποιαδήποτε συσκευή ή εγκατάσταση υγραερίου οικιακή και επαγγελματική, για να έχετε πάντα τον δικό σας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργάτη  όποτε τον χρειαστείτε άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας. Η ασφάλεια σας είναι απόλυτη προτεραιότητα που δεν διαπραγματευόμαστε! Αν σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τις μη αποδοτικές κοστοβόρες ηλεκτρικές συσκευές σας με σύγχρονες ποιοτικές και οικονομικές συσκευές υγραερίου επισπευτείτε τα καταστήματα μας και ανακαλύψτε προοπτικές που μόνο οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας προσφέρουν.Εξοικονομήστε χρήματα με λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον και όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας πάντα με συνεχή εξυπηρέτηση και την εγγύηση του Κέντρου Υγραερίου Κορίνθου.